Göğüs Büyütmek için Bitkisel Doğal Yöntemler

Biraz daha büyük göğüsler hedefliyorsanız; silikonlu sütyenler bu amaca hizmet edebilecek çeşitlilikte.. Askılı, askısız, yapıştırmalı, dikişsiz, iz yapmayan..vs. Artık tüm iç çamaşırı üreticilerinin kolleksiyonlarında ihtiyacınız olan türde bir sütyen bulmanız mümkün. Her kadının hayalidir iri ve diri göğüslere sahip olmak. Her kadının erkeğinin de hayalidir. Hangi erkek istemez eşinin, sevgilisinin diri ve iri göğüsleri olsun. Son günlerde, göğüs büyütmek için kullanılan silikonlar hakkında birçok tartışma var. Bazıları silikonların tehlikeli olduğunu savunurken, bazıları da  silikonların ciddi bir risk içermediğini söylüyor. Bazı kadınlarda çareyi bitkilerde buluyor. Göğüslerin büyümesi için bazı bitkileri kullanma fikri şüphesiz ki yeni bir fikir değil.  Dünyanın pek çok yerinde, farklı kültürde halk ilaçları kullanılmıştır, geçmişi ortaçağa kadar uzanmaktadır. Modern tıp fito-östrejen denilen maddelerin göğüsleri büyüttüğünü kabul etmektedir.


Göğüs Büyütmek için Bitkisel Çözümler
Damiana: Özellikle afrodizyak olarak tanınır. Günümüzde birinci sırada kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
Melek otu: Kadın rahatsızlıkları en önemli kullanım alanıdır. Dolaşım bozukluğu, kabızlık, diyabet, kanser de kullanılmaktadır. Kadında hormon metabolizmasına etki gösterir.
Oğul otu: Anti mikrobik özelliği vardır. Huzursuzluk, korku ve yara iyileşmesinde kullanılır. Kas kramplarını çözer.


Aslan kuyruğu: Çayı yıllardır kalp problemleri ve kadın rahatsızlıklarında etkin bir tedavi olarak kullanılmaktadır.
Bostan otu: Çok eski yıllarda sarılık, böbrek/ mide rahatsızlıkları, migren problemlerinde kullanılıyordu. Uzun yıllardır kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.


Testere palmiyesi: Çok sayıda sağlık problemlerinde kullanılmaktadır. Erkeklerde prostat sorunlarında, kısırlık ve iktidarsızlık için kullanılıyor. Bu etkin bitki kadında da bir dizi tedavi olanakları sağlamaktadır. Meme bezlerinin gelişmesine neden olur.
Yam kökü: Meksika'da eski yıllarda Chiapas kabilesi kadınların doğum yapması sırasında bu bitkiyi kullanıyordu. Kadınlarda hormon yapımını uyarıcı etkisi vardır ve memeleri büyütür.


Kara hindiba: En önemli etkisi karaciğer üzerinedir. Safra akışını düzenler. Hindistan'da karaciğer hastalıklarında sıklıkla kullanılır. Vitamin ve mineralin zengin kaynağıdır. Avrupa'da salata şeklinde tüketilmektedir. Zararlı kimyasal ilaçlara, operatif müdahalelere ve implantlara karşı doğal bir alternatif olup, güzel göğüslere sahip olmak için ideal bir yöntemdir. Kapsüllerinden 6 ay süresince günde 2 kez 3'er kapsül alınır. Etkiyi artırmak için kremleriyle birlikte kullanılabilir. Daha sonra 3 ila 4 ayda bir 2-3 hafta süreyle alınmalıdır.



Kwao krua: TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.

Tayland'lı araştırmacılar 1991’de önce Pueraria Mirirfica ve daha sonra Butea Superba üzerinde araştırmalara başlamışlardır. Pueraria Mirifica (Beyaz Kwao Krua) bitkisi başlıca Tayland’ın kuzey ve batı bölgelerinde andemik (yöresel) bulunmaktadır. Yerel olarakta "Beyaz Kwao Krua" bilinmektedir. 

Pueraria bulunan 20 de fazla kimyasal maddeler incelenmiş ve bunlar 3 gruba bölünmüştür. 

1.Sterol grubu içinde bulunan hafif etkili maddeler 
2.Meme kanserinden korunmada etkisi ispat edilmiş ve Japon yemeklerinde genellikle sağlıklı beslenme için kullanılan soya fasulyesinde bulunan isoflavonoid grubu maddeler 
3.Coumestan gurubu maddeler 
Miroestrol ve Türevlerinin faydaları nedir 

Beyaz Kwao Krua'da bulunan miroestrol ve türevleri estrojenik ve monojenik etkileri hızlandıran değerli kimyasallardır. Meme dokusu yenilenmesi ve meme büyütmesinde çok etkilidirler.





Kara üzüm çekirdeği tozu: İki ay boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı (mutlaka tahta kaşık) kara üzüm çekirdeği tozunu bal veya pekmeze karıştırarak yiyin ve günde bir bardak ısırgan otu çayı için. Her akşam rezene yağı ile göğüslerinize yukarı doğru masaj yapın. Biraz sabırlı olursanız farkı farkedeceksiniz.



Portakal Yağı: Cildi sıkılaştırma özelliği vardır, ayrıca göğüslerinize masajla uygulayın

Mersin Yağı: Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.

Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı: Anne sütünü arttırıcı özellik taşır, göğüsteki hormon gelişimi içini arttırarak göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek için



ÇEMENOTU (Trigonella foenum-graecum): Çemenotu tohumları yüksek oranlarda diosgenin (kadın cinsiyet hormonu östrojenin yarı sentetik formunu elde etmek için kullanılan kimyasal) içerir. Östrojenin başlıca iki etkisi göğüs büyümesiyle ilgilidir. Hormon, göğüs hücrelerinin büyümesine yol açar ve su tutulmasına neden olur. Gerçekten de, birçok kadının doğum kontrolü için aldığı ve östrojen içeren hapların yan etkileri, göğüslerde büyüme hissi ve vücutta su toplanmasıdır. Çemenotu tozuyla göğüslere masaj yapmak denemeye değer bir başka yöntemdir. Çünkü göğüs dokuları bitkisel kimyasalları belli oranlarda emer. Çemenotunun tohumlarını veya filizlerini  blender’da öğütün. Az bir miktar bitkisel yağla karıştırıp, karışımı macun gibi uygulayın.


Rezene: (Foeniculum vulgare): Rezene de yüz yıllardan beri süt artırıcı olarak kullanılan bitkilerden bir tanesidir. Çemenotunu tamamlayıcı olarak Bustea çayının içine rezene de ilave edebilirsiniz. Ancak kesinlikle rezenenin yağını kullanmayın çünkü rezene yağı düşüğe neden olabilir ve bir çay kaşığından fazlası da zehirlenmelere yol açabilir.


Cüce Palmiye (Serenoa repens): Günümüzde bu bitkinin en iyi bilinen etkisi erkeklerde prostat bezinin büyümesini engellemesidir. 100 yıl önce ‘cüce palmiye’ halk arasında göğüs büyütücü olarak bilinmekteydi. Doğal şifa uzmanları bitkiyi bu amaçla halen öneriyor. Birçok insan bitkinin standartlaştırılmış kapsüllerini ya da alkol özütlerini kullanıyor. Cüce palmiyenin kullanımı için prospektüsünü dikkatle okumanızı tavsiye ederim.


Yabani Hint Yerelması (Dioscorea villosa): İşte östrojen etkisiyle ünlenen bir başka bitki daha. Ben bu bitkiye asla büyük bir ilgi duymadım, çünkü veri tabanımdaki bilgilere göre içerdiği diosgen, çemenotuna oranla yok denecek kadar azdır. Fakat bu bitkinin merhemini yapan bazı uzmanların çalışmalarına saygılıyım. Çünkü, bu merhemi kullanan kadınlar istediği sonucu elde ediyormuş. Merhemi yapmak için kökün dış kabuklarını soyun ve blenderde macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın.


Kimyon (Cuminum cyminum): Hem kimyon-un, hem çörek otunun (siyah kimyon) meme dokularını geliştirdiği, hayvanları üzerinde yapılan araştırmalarla ortaya koymuştur. Kimyonu çayınıza katabilir, yemeklerinizde bolca kullanabilirsiniz.




Adaçayı : yaprağı ve çiçeğini demleyin. Ve bununla göğüs banyosu, kompres ve masaj yapın. Ayrıca bu karışımı, bir fincana iki tutam olacak şekilde,demleyin ve günde bir fincan için.

Devetabanı : (öksürükotu) bitkisinin tamamının demlenmesiyle elde edilen suyla, göğüs banyosu, kompres ve masaj yapın.


Water Cress Leaf : Su Teresi Anavatanı Avrupa ve Rusya olan, İngiltere de yaygın olarak bulunan,Amerika ve Kanada da ekilen su teresi, pınar ve su yatakları kenarında bolca bulunan,yumurta ve kalp şekilli yumuşak yaprakları bulunan, dayanıklı bir bitkidir. Su teresi insanoğlunun bildiği en eski yeşil sebzedir ve kullanımı Perslere, Yunanlılara ve Romalılara kadar uzanır. Eskilerde en yaygın hazırlanışı yağ ve sirke ile olmuştur. 21. yüzyılda bilim adamları sigara içmenin zararlı tesirlerine karşı su teresinin yararlarını keşfediyorlar. Kabak, şalgam ve hardal ailesinden olması nedeniyle kanser ve emphysema ( nefes alma güçlüğünden dolayı organların şişmesi ) gibi akciğer hastalıklarını önler. Gluconasturtin ( sadece yapraklar çiğnendiği veya kesildiği zaman ortaya çıkan ) ihtiva eden su teresi, tütün içindeki carcinogen( kansere neden olan madde ) maddesini, etkisiz hale getirir. Su teresi ayrıca yeterli miktarda folik asit ve Lucien ihtiva eder. J.E. Meyers, Hammond/Indianadaki Botanical Gardens ( Botanik bahçeleri ) su teresinin vitamin E olarak en iyi kaynaklardan birinin olduğunu söylüyor. Bu vitamin göğüs büyütme konusunda gerekli olan doğurganlık vitaminidir. Vitamin E, fiziksel dayanıklılığı arttırmak ve kalbin tepkisini geliştirmek için vücudun oksijen kullanmasına yardımcı olur. Su teresi geleneksel olarak, idrar söktürücü, balgam söktürücü, müshil ilacı, uyarıcı, mide için ve tonik olarak addedilir. Kansızlık, ekzama, böbrek ve akciğer bozukluklarına, tüberküloz, çıban, siğil, ve tümörlere karşı bir ilaç olarak kullanılmıştır. Su teresi ıspanaktan daha fazla demir vitaminine, sütten daha fazla kalsiyuma, marulun 3 katı Vitamin E ye sahiptir. A ve C vitaminine sahiptir ve kalori açısından hafiftir.




Gögüs Büyütme Tavsiyeleri :
Göğüslerinize elma suyu ile masaj yapın. 1 tutam şerbetçi otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığıçemen tohumunu çay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak için. Her gün 2 adet hurma yemenin de faydası vardır.

Küçük Göğüsler için Losyon

MALZEMELER :
2 Gr Şerbetçiotu
1 Su bardağı kaynamış su

HAZIRLANIŞI :
Malzemeler karıştırılıp soğuyuncaya kadar demlenmeye bırakılır. Süzülür. Göğüslere kompres yoluyla yedirilerek uygulanır. İşlem hafta içerisinde sık sık uygulanır. Şerbetçiotu, limon, portal ve diğer narenciye türlerini de içine alan bitki ailesinden olup, kokusu çok güzeldir.

Ayrıca :
*Şerbetçiotu, içinde %0.1 oranında yağ bulunduğundan

-Kemikleri güçlendirir.
-Tırnakları güçlendirir.
-Dişleri sağlamlaştırır.
-Kan damarlarını güçlendirir.

Önemli Not:
Hamilelik döneminde kullanılmaz.






Göğüs büyütmek için anason yağı

Aktarlar derneği başkanı Ayhan Ercan Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sedası programında Küçük göğüsleri büyütmek için her gün göğüslere anason yağı aşağıdan yukarı doğru masaj yapılmasını tavsiye etti.



DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ BÜYÜTMENİN BİTKİSEL YOL

Dr İbrahim Saraçoğlundan, hanımlar tarafından çok merak edilen ve beklenen bitkisel kür açıklaması, Kanal D de yayınlanan Esra Ceyhanla Adlı programda geldi. Göğüsleri büyütmenin bitkisel yolunu, İbrahim saraçoğlunun anlatımı ile açıklıyoruz.
Avakado : Olgun bir avakado alın. Eğer avakodo olgun değilse,  bir gazeteye sarılarak 2-4 gün arası bekletin. Yumuşamış olan avakadonun kabuklarını ince bir şekilde soyun. Çatalla ezerek üzerine limon sıkın.. Haftada 3 defa yenir. Ayrıca, kemoterapi hastalarına da çok faydalıdır.
Anamur muzu: , haftanın her günü yenirse, göğüsleri büyütmeye fayda sağlar. Ama haftada 1 defa yenirse, kabızlığa neden olur.
Karabaş otu :  Göğüsleri büyütmekte çok faydalıdır.




DİRİ VE SIKI GÖĞÜSLERİN FORMÜLÜ
Yıllar geçtikçe, yerçekiminin etkisi karşı koyamayan göğüslerde, deformasyon başlaması kaçınılmazdır. Tüm kadınların, hayalinde olan sıkı ve diri göüslere sahip olmak aslında, hayal değil. Aşağıda önereceğimiz bir kaç basit uygulama ile, bu hayale kavuşmak mümkün olabilir.
* Göğüs bakımını ihmal etmeyin. Evde uygulayacağınız kolay bir maske ile, işe başlayabilirsiniz. 2 adet yumurta akını cam bir kasede çırpın. Karışımı göğüs uçlarınıza gelmeyecek şekilde, geri kalan bölgeye sürün. 10 dakika bekledikten sonra sadece ılık suyla yıkayıp, nazik hareketlerle kurulayın. Bu işlem göğüslerinizin sıkılaşmasına yardımcı olacaktır.
 * Doğru sütyen kullanın.  Spor ya da ev işleriyle uğraşırken sutyen takmayı ihmal etmeyin. Bu, hareket halindeyken göğüslerinizin deforme olmasını engelleyecektir.
* Dik durun ve dik oturun. Göğüslerinizin sarkmasını engelklemek için, bir diğer adım, dikliktir. * Kilonuzu sabit tutmaya çalışın. Sürekli kilo alıp vermek, göğüslerin sarkmasına neden olur. * Ilık su ile duş alıp, soğuk su ile göğüslerinize masaj yapın.
* Yüzününüz için kullandığınız nmemlendiriciyi, göğüsleriniz için de kullanmanızda sakınca yoktur. Uygulamayı, nazik bir şekilde masaj yaparak yapmanız gerekir.
* Dik göğüslere kavuşmak için kollarınızın gücünü kullanın. Bir kolunuzu yana doğru açıp, öne ve arkaya doğru kapatıp açın. Bu sırada diğer kolunuzla koltuk altınıza bastırın. Bu basit egzersiz ile göğüs bölgenize giden damarlardaki kan akışını hızlandırıp, kasları güçlendirebilirsiniz.
* Göğüs sağlığınıza önem verin.






Sitedeki bilgiler eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır. Sorumluluğu tamamen uygulayıcıya aittir.









Konu Etiketleri: Göğüs Büyütücü Bitkiler, göğüs büyütme bitkisel çözüm, Bitkilerle Doğal Yollardan Göğüs Büyütme, Göğüs Büyüten Bitkiler, Göğüs Büyütücü Doğal Kür, meme büyüten bitkiler, doğal göğüs büyütücü bitkiler, bitkilerle, doğal göğüs büyütme, kadın göğüs büyüten bitkiler, bitkisel göğüs büyütücü, göğüs büyüten şifalı bitkiler, gögüs büyütmek için bitkiler, gögüs büyütücü, memeler için bitkisel kür, küçük memeleri büyütmek için

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Tavizsiz © 2013. All Rights Reserved. Shared by WpCoderX
Top